KopS kunstwedstrijd 2017 ThuiskomenElk jaar organiseert de kunstenaarsvereniging Kunst op Scheveningen (KopS) een kunstmanifestatie. Trots presenteren wij dit jaar onze brochure met ingezonden werken voor de 2e Kunstwedstrijd 2017.  Het thema is dit keer “thuiskomen”.

De ruim 50 deelnemers die wonen op of een relatie hebben met Scheveningen, hebben zich verdiept in het thema en presenteren hun persoonlijke interpretaties in foto’s, schilderijen en 3D kunstwerken. Het werk is verrassend divers en van alle kanten is het thema “thuiskomen” belicht.

De kunstwerken zullen op de openingsdag op 4 november 2017 worden beoordeeld door de vakjury op originaliteit en de toepassing van het thema. Tijdens de opening, speciaal voor genodigden, reikt de vakjury de 1e, 2e en 3e prijs uit.

Deze vakjury bestaat uit:

Theo Janssen Fotograaf, oprichter van Theo Janssen fotowerken.
Alfred Beekenkamp, beeldhouwer, geeft workshops en werkt in opdracht.
Jos van den Berg, schilder en tekenaar, met reizen als belangrijke inspiratiebron.

Gedurende de gehele expositieperiode kunnen ook bezoekers hun voorkeur uitspreken voor een kunstwerk door middel van een stemformulier. Tijdens de feestelijke afsluiting op 2 december 2017 wordt de publieksprijs bekend gemaakt.

Van 5 november t/m 2 december is de expositie vrijdags, zaterdags en zondags van 13:00 tot 17:00 u. te bezichtigen in de Keizerstraat 71c te Scheveningen.

U bent van harte welkom!

De wedstrijdcommissie

Jaap de Jong | Merijn Kolkman | Anneke Roeleveld
Violet Roest | Yvonne Wacht | Peter Waltman

Scheveningen, oktober 2017

KopS kunstwedstrijd 2017 Thuiskomen